Gyászhir
Správa o smrti gréckokatolíckeho vojenského arcipastiera Teodora (Tivadar) Dávida v Košiciach dňa 23. 01. 1917. Do začiatku vojny pôsobil v Prešove u 5.pluku, bohoslužby slúžil v diecéznom chráme.