Halálozás
Správa o smrti humenského gréckokatolíckeho dekana-kňaza Štefana (István) Kutku vo veku 59 rokov, v 30-tom roku svojho pôsobenia 16. apríla 1917 v Humennom, kde aj bol pochovaný 18. 04. 1917. [Z iných novinových zdrojov: narodený r. 1860 v obci Čabalovce (Csabaháza) v Humenskom okrese - potrebné ešte overiť!]