Kinevezések
Gréckokatolícky prešovský diecézny biskup Štefan (István) Novák menoval novovysvätených kňazov: Alexandra (Sándor) Kellőa do Hrabovčíka, Juraja (György) Kovácsa do Kobyliniec, Michala (Mihály) Székelya do Hačavy, Júliusa (Gyula) Vojtovicha do Závadky. Preložil Eugena (Jenő) Gyulaiho z Kružlovej do Abódu (HU), Mikuláša (Miklós) Kristófa z Hačavy do Kružlovej, Alexa (Elek) Midlika z Abódu do Kurova.