A sóvári esperesi kerület...
Správa o tom, že zasadlo jarné zhromaždenie rímskokatolíckeho solivarského dekanátu v Ploskom pri príležitosti inštalácie tamojšieho farára Jakuba (Jakab) Moysa. O i. hovorili o potrebe založenia diecéznej sporiteľne, o katolíckej autonómii, o zvýšení farských dôchodkov.