Kinevezések
Gréckokatolícky biskup Štefan Novák vymenoval v septembri roku 1917 kňazov Štefana (Istvána) Gojdiča z Cígeľky do Kurova, Alexa (Elek) Midlika z Kurova do Vyškoviec, Kornela Gojdiča z Vyškoviec do Klenova, Hilára Ilykovicsa z Fulianky do Cerniny.