Gör. kath. egyházmegyei hírek
Vymenovanie duchovných za konzistoriálnych asesorov: D.Kovaliczky z Helcmanoviec, P.Habina z Belže, L.Toronszky zo Šumiaca, S.Beskid z Legnavy a J.Gojdič zo Zvaly. Gréckokatolícky kňaz I.Chanáth bol vymenovaný za kňaza do Bajeroviec.