A bártfai gör.kath. új templom felszentelési ünnepélye
Správa o vysviacke gréckokatolíckeho chrámu v Bardejove v októbri 1903, ktorý postavili z verejnej zbierky. Samotný obrad vykonal gréckokatolícky biskup Dr. Ján Váli (János Vályi). Na obrade sa zúčastnil o.i. aj podžupan Šarišskej župy Jozef (József) Tahy.