Dr. Vályi János püspök jubileuma (1883 1903)
Úvodník venovaný prešovskému gréckokatolíckemu biskupovi Dr. Jánovi Valimu (János Vályi), ktorý 27. októbra 1903 oslávi 20. výročie biskupskej činnosti v Prešove. Jeho životopis