Ausserordentlicher Seniorallkonvent
Článok referuje o mimoriadnom zasadaní konventu evanjelického seniorátu XIII. spišských miest zo dňa 30.04.1901 pod predsedníctvom seniorálneho inšpektora Kolomana von Münnicha v Spišskej Novej Vsi. Prípravy na voľby seniora namiesto Štefana Justha. Riešenie problémov v súvislosti s pričlenením sa seniorátu banských miest k senioratu.