Senioralkonvent des XIII städter Seniorates in Szepes Bela
Článok referuje o priebehu menovaného konventu zo dňa 30. júla 1901 v Spišskej Belej za prítomnosti evanjelického a.v. biskupa Pavla Zelenku a za predsedníctva seniorálneho inšpektora K. Münnicha. Za seniora bol zvolený doterajší konsenior Samuel Weber a za konseniora Vojtech Strauch, farár z Veľkej [dnes časť Popradu]. Po slávnostnej reči nového seniora sa prejednali rôzne bežné záležitosti.