Distriktual konvent
Správa o zasadnutiach rôznych komisií konventu potiského evanjelického dištriktu v dňoch 10.-11.09.1901 v Tatranskej Lomnici. Rokovalo sa o cirkevných, školských a finančných yáležitostiach, ako aj o otázke patronátu nad kežmarským lýceom.