Stephan Linberger
Nekrológ o vysokováženom občanovi mesta Kežmarok, evanjelickom a.v. seniorovi Štefanovi (Stephan) Linberg. V nekrológu je uvedený životopis zomrelého a jeho literárna činnosť na poli náboženskej spisby.