Das Leichenbegängniss
Článok opisuje pohreb kežmarského evanjelického farára a seniora Štefana (Stephan) [Karola] Linbergera ma ktorom sa zúčastnili vo veľkom počte obyvatelia Kežmarku, ako aj obyvateľstvo z vidieka. Senior (Andreas) Dianiska v smútočnej reči vyzdvihol veľké zásluhy nebohého.