Der VI königliche Freist]dter Seniorat...
Referát o zasadaní v Prešove 15. júla 1903 pod predsedníctvom Andreja Dianisku. Odmietli návrh kežmarskej evanjelickej cirkve na zrušenie tohto seniorátu. Niekoľko údajov zo správy o činnosti.