A kassai önkormányzatilag szervezett g. kath. egyházközség...
... mala 18. 04. 1909 zriaďovacie zhromaždenie v Košiciach 18.04.1909. pod vedením Mikuláša Csomu. Ján Roskovics, tabulárny sudca sa zriekol funkcie svetského predsedu cirkevnej obce, ale bol znovuzvolený. Ján Pajkossy poštový a telegrafný radca bol nahradený vo funkcii chrámového kurátora Emilom Mikitom. , sudcom krajského súdu. Menoslov riadnych členov.