Egyházközségi közgyülés
Správa o zhromaždení košickej autonómnej gréckokatolíckej cirkevnej obci dňa 17. novembra 1918 za predsedania Mikulása Csomu, na ktorom rozhodli v prospech gregopriánskeho kalendára a za kurátora zvolili sudcu Emila Mikitu.