Kircheneinweihung in Hunfalu
Správa o tom, že pri príležitosti 50. výročia postavenia kostola v Huncovciach a po renovácii a postavení nového oltára bola vykonaná vysviacka prostredníctvom miestneho farára Júliusa Székelyho.