Die Riszdorfer evangelische Gemeinge...
Správa o vysviacke evanjelického kostola v Ruskinovciach 16. 10. 1904. Sprevádzal ju program za prítomnosti cirkevných hodnostárov: farár Albert Kübecher, senior XIII spišských miest Samuel Weber, farár Hugo Kailing, Ondrej Dianiska.