Einweihung der neuen evangelischen Kirche in Russkin
Článok obšírne referuje o priebehu slávnostnej vysviacky nového evanjelického kostola v Ruskinovciach 16. októbra 1904 za účasti verejných aj cirkevných hodnostárov. Na usporiadani slávnosti má hlavný podiel Dr. A Lorx ako predseda stavebnej komisie. Celkový finančný stavebný náklad bol 40 tisíc korún. Menoslov zúčastnených