Der evangelische Jugendverein in Szepesbéla... - W. [=Weber, Samuel]
Správa o slávnostnom začatí činnosti 6. novembra 1904 na ktorom vystúpil miešaný zbor vedený dirigentom Michalom Neupauerom. Čestný predseda Samuel Weber vo svojej prednáške priblížil podstatu diak. činnosti, ktorá po obnovení r. 1836 farárom Fliednerom v Nemecku sa rozšírila aj v Uhorsku a v roku 1866 aj v spišských mestách.