Kirchliche Ernennungen
Informácie o tom, že v Spišskej Kapitule prebehlo menovanie cirkevných hodnostárov: kanonika Ferdinanda Fertseka za prepošta, A.K. Landingera za kanonika lektora, Ladislava Popovicha za kanonika cantora, Neita Hillayho z Liptova za staršieho kanonika, Dr. Jána Berwaldszkeho zo Spišskej Novej Vsi a Dr. Antona Kurimszkeho z Ružomberka za kanonikov, Dr. Ignáca Zimmermanna z Oravy za staršieho kanonika. Kanonik Viktor Horváth bol menovaný na Oravu a kanonik František Zvada na Liptov.