Wahl
Správa o zhromaždení levočskej evanjelickej cirkvi 27. novembra 1904 v sále reštaurovanej fary, na ktorom zvolili predchádzajúceho predstavenstva cirkvi na ďaľšie šesťročné funkčné obdobie. Menoslov