Kirchliche Nachrichten
Správa o menovaní rímskokatolíckych farárov na Spiši v marci roku 1905. Michal Štoffka bol menovaný za farára do Slatviny, Ján Venczko za farára do Bijacoviec. Namiesto chorého Ignáca Kojdu nastúpil za kaplána do Markušoviec Albín Maxian zo Spišského Hrhova.