Eine Generalversammlung der Iglóer evang. Kirchengemeinde...
Článok referuje o valnom zhromaždení evanjelického cirkevného zboru v Spišskej Novej Vsi dňa 19. marca 1911 pod vedením Dr. Júliusa Walsera. Po predložení všetkých správ došlo ku voľbe biskupa. Hlasovanie dopadlo v prospech Henricha Gedulyho. Svetským predsedom seniorátneho podporného ústavu sa stal Dr. [Alexander] Lorx.