Der Verein der Pfarrer in Zipsen...
Oznam o výročnom valnom zhromaždení Spolku evanjelických farárov Spiša (Der Verein der Pfarrer in Zipsen) dňa 30. mája 1911 v Poprade. Program valného zhromaždenia.