Die Installation des Bischofs Heinrich Geduly
... v Nyiregyházi (HU). Inštaláciu uviedol farár Gejza Korbély z Prešova. Zasväzovací prejav mal biskup Scholz. Prítomní boli zástupcovia všetkých konfesií.