Konferenz der ev. Pfarrer...
... ľubického obvodu v Kežmarku dňa 8. mája 1911. Krátky opis priebehu schôdzu, ktorú otvoril senior [Albert] Kübecher. Farár [František] Ratzenberger prečítal vlastnú štúdiu o konfirmácii. Farár Kirchknopf hovoril o konferenciách farárov vo všeobecnosti a farár [Michal] Holkó referoval o návrhu usporiadania platu konfesionálnych učiteľov.