Der Konvent der Késmarker evang. Gemeinde...
... 23. 07. 1911 pod predsedníctvom školského inšpektora Samueal Kottlára a farára Gustáva Kirchknopfa. V článku sa píše o diferenciách, ktoré vznikli medzi školskými a cirkevnými zástupcami pri interpretácii platových predpisov učiteľov.