Kircheninspektor Wahlen
Správa o tom, že v rámci valného zhromaždenia evanjelického cirkevného zboru v Ľubici 3. marca 1912 sa konali voľby. Július (Gyula) Lindtner bol zvolený za cirkevného inšpektora. Do tej istej hodnosti zvolili v Toporci Karola (Károly) Kissa, riaditeľa Podolinskej sporiteľne.