Die Installation des Késmarker ev. Pfarrers
Podrobný opis slávnostného ceremoniálu inštalácie evanjelického farára Kežmarku Valentína Hajtsa 28. júla 1912. Do úradu ho uviedol senior Július Székely. V mene cirkvi rečnil Žigmund Karátsony, za školstvo sa prihovotil inšpektor Samuel Kottlar. mesto zastupoval Dr. Elemír Mattyasovszky.