Pfarrerinstallation in Ménhard
Článok referuje o inštalácii evanjelického farára Júliusa (Gyula) Kirnabauera vo Vrbovom 3. novembra 1912. Obrady viedol senior Albert Kübecher za prítomnosti inšpektora seniorátu Kolomana (Kálman) Münnicha, A. Wielanda a iných hodnostárov, ktorých mená sú uvedené. Po ceremoniálu nasledoval cirkevný konvent.