Der Kirchenkonvent der Késmarker ev. Gemeinde...
... sa konal 29. decembra 1912 pod predsedníctvom evanjelického farára Michala (Mihály) Holka. Rozhodli požiadať predstavenstvo dištriktu o usporiadanie sporných záležitostí, ktoré viedli k suspendovaniu predstavenstva cirkvi.