Pfarrerinstallation in Szepesolaszi
Článok referuje o uvedení evanjelického farára Karola Hoffmanna do úradu. Slávnosť sa konala 5. januára 1913 za prítomnosti seniora Alberta Kübechera, inšpektora Kolomana Münnicha a iných reprezentantov evanjelickej cirkvi.