Pfarrerinstallation in Tátraalja
Referát o inštalácii evanjelického farára Alexandra (Sándora) Reicha seniorom Júliusom (Gyula) Székelym 6.júla 1913. Farár Reich sa narodil v Spišskej Belej. Článok informuje aj o ďalších jeho osudoch.