Der Senioratskonvent des Tátraaljaer Seniorates...
... sa konal 15. júla 1913 vo Veľkej Lomnici, na ktorom sa o.i. lúčil senior Július (Gyula) Székely po 47 ročnej aktívnej práci. Následne bol zvolený za čestného seniora. Článok ďalej prináša state výročnej správy, zmeny vo funkciách, školské záležitosti, finančnú situáciu. Prejavy funkcionárov, ich mená sú uvedené.