Das Presbyterium der Iglóer ev. Gemeinde...
... dňa 18. 07. 1913 zasadalo a prejednalo o.i. správu o odchode kaplana Mateja (Matyás) Schwarcza za farára do Toporca. Na jeho miesto zvolili kaplana bratislavského seniorátu Ľudovíta (Lajos) Ujházyho.