Abschied - x.
Referát o priebehu rozlúčkovej slávnosti s veľkolomnickým evanjelickým farárom, seniorom Júliusom (Gyula) Székelym pred jeho odchodom do Kežmarku. Menovaný bol dlhoročným predsedom spevokolu a hasičského spolku vo Veľkej Lomnici