Pfarrerinstallation in Toporcz
Správa o inštalácii evanjelického farára Mateja (Mátyas) Schwarza v Toporci (k fare patria filiálky Tvarožná, Bušovce, Červený Kláštor. Menovaný predtým pôsobil v Spišskej Novej Vsi.