Installation des Tátraaljaer Seniors
Článok opisuje priebeh mimoriadneho seniorálneho konventu v Spišskej Starej Vsi 12. novembra 1913 a následnú inštaláciu nového seniora Karola Kallatha. Menoslov prítomných cirkevných i svetských hodnostárov.