Vorstandswahl - H. O.
Informácie o zvolení nového predstavenstva židovskej náboženskej obce v Kežmarku dňa 4.januára 1914. Za predsedu bol opätovne zvolený Bernard (Bernát) Graus. Opis priebehu schôdze. Mená ďalších funkcionárov.