Karl Wünschendorfere +
Nekrológ o penzionovanom evanjelickom farárovi Karolovi (Karl) Wünschendorferovi (narodil sa r. 1832 v obci Majere), ktorý zomrel 16. júla 1914 v Poprade, kde bol 57 rokov farárom. Jeho všestrané záujmy: zúčastnený na stavbe železnice, pri založení Karpatského spolku, pri založení Popradského múzea, sporiteľne, kasína a Spišského penzijného fondu pre vdovy po farároch. Jeho životopois.