Das konvent der Késmarker evang. Gemeinde...
... ktorý sa konal 6. júna 1915, otvoril farár Valentín Hajts. Za cirkevného a školského inšpektora zvolili Dr. Tibora Kélera. Jeho hodnotenie. Stavbeným kurátorom sa stal Ferdinand Kiss. konvent zobral na vedomie záverečné účty za rok 1914.