Der Késmárker Bezirks Talmudverein...
Správa o tom, že židovský spolok Talmud z Kežmarku suporiadal 13. júna 1915 valné zhromaždenie. Slávnostný prejav mal hlavný rabín Grünburg. Voľba predstavenstva - menoslov.