Todesfall
Správa o smrti penzionovaného evanjelického farára v Mníšku nad Hnilcom 20. 08. 1915 vo veku 84 rokov. Rozlúčkovú reč mal senior Albert Kübecher. miestny farár Scherman hovoril o živote a diele menovaného.