Pfarrerinstallation
Správa o inštalácii rímskokatolíckeho farára Štefan Szalayho v Harichovciach za prítomnosti patróna fary grófa Hilara (Vidor) Csákyho, hlavného župana Artura Wielanda a poslanca Kolomana Münnicha.