Kirchenkonvent in Gölniczbánya
Správa o konvente evanjelickej cirkvi v Gelnici 26.03.1916. Boli prejednané a schválené záverečné účty a zverejnenie výsledkov. Bol prijatý návrh Dr. Karola Wolfa na založenie pamätnej knihy, v ktorej majú byť zväčnení hodnostári a presbyteri cirkvi.