Nagylelkü adomány
Pochvalná poznámka a morálne ohodnotenie rodákov pri príležitosti toho, že vdova Zuzana Bacsová žijúca v Amerike darovala na kostol Márie na Levočskej hore 200 korún. Menovaná pochádzala z Veľkej Lesnej.