Az iglói ág. hitv. ev. egyház restaurációja
Správa o premenách predstavenstva evanjelickej cirkve v Spišskej Novej Vsi a výsledkoch valného zhromaždenia uskutočnenného pod vedením školského inšpektora Kolomana (Kálman) Münnicha a farára Dr. Júliusa (Gyula) Walsera. Založenie spolku Diaconiss. Zvolenie 40 člennej cirkevnej rady na dobu 6 rokov (mená uverejnené).