Püspöki körlevél
Obežník spišského biskupa Alexandra Párvyho č. 10 prináša o.i. vymenovanie opáta-kanonika Viktora Horvátha za prodirektora biskupského lýcea v Spišskej Kapitule. Menovanie Dr. Fridricha (Frigyes) Rolného za hlavného školského inšpektora diecézy a profesora dogmatiky Dr. Jána (János) Jurika za riaditeľa bohosloveckého seminára.