A gölnicbányai ev. iskola községesitése
Správa o tom, že zastupiteľstvo mesta Gelnice súhlasilo so žiadosťou evanjelickej cirkve na zobecnenie jej ľudovej školy a na prevedenie prevzatia vyslalo komisiu (uvedené sú mená členov).